Whatsapp Chat

Thema Avond

215478

Beste bezoeker van onze thema-avonden, 
De volgende thema-avond van de Schrijversgroep'77 is op woensdag 14 september 2022 (zie de aangehechte flyer). Wij zullen dan twee boekpresentaties hebben. 

Pater Toon met zijn tweede boek:
De tragiek van de binnenlandse oorlog. 
Rappa zal pater Toon interviewen. Rappa zelf heeft ook een boekje samen-gesteld over de binnenlandse oorlog dat op deze avond eveneens verkrijgbaar zal zijn. Verder hebben wij de veelbelovende schrijver en illustrator Reza Madhar.

Hij presenteert zijn debuutjeugdroman FANTASIE VERHALEN RIJK. Eerder won hij verhalenwedstrijden in de competities van Write Now! en van de Clark Accord Foundations. Hij illustreerde kinderboeken van onder andere Cobi Pengel en Gerard Maynard. Het boek gaat over Amar, Christine en Dashwin die  ervan houden om fantasieverhalen te verzinnen. Reza zal worden geïnterviewd door Euritha Tjan A Way, penningmeester van de Surinaamse Vereniging van Neerlandici en journaliste bij De Ware Tijd. 

Onze reguliere Schrijversgroep-boekentafel en Atlantis Books & More zijn er ook. U kunt al VANAF 19.00 UUR uw boeken aanschaffen. De toegang is zoals gewoonlijk vrij, maar een vrijwillige bijdrage stellen wij zeer op prijs. Zie s.v.p. ons mandje bij de intekentafel. Voor uw eigen veiligheid vragen wij u de Covid-19 regels in acht te houden. 

PLAATS: Tori Oso, Frederik Derbystraat 76, Paramaribo.